Een heel bijzondere crisis. Zo zou ik deze periode willen noemen. Eentje waar we waarschijnlijk nog lang over zullen napraten, al was het omdat het heel uniek is, dat bijna de hele wereld van de ene op de andere dag ‘op slot’ ging.

Hoe ondernemers daar naar kijken, hoe zij over de maatregelen denken die hen werden opgelegd en wat het voor hen en hun mede-ondernemers allemaal betekent zijn vragen die ik aan een negental van hen in een digitaal gesprek mocht voorleggen.

Samen met Bureau Pieper hebben we de gesprekken uitgewerkt en in dit digitale magazine gezet.

Met dank aan:

Albert van Ommen, Euro-Rijn Groep,

René Heine, Heine & van Oosten,

Peter Caljé, Stone Business-Associates,

Remco Schouten, IMAP,

Harold Kuytren, Conformiso,

Tatiana van Rijswijk, Innervida,

Adrienne van Veen, MKB Belangen,

Steven Jonker, HJF Advocaten,

Perry Sprado, Bureau Pieper.

Blader online